Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

„Адор голд“ е вашиот најдобар партнер во крунисувањето на најважните моменти во животот

„Адор голд“ е вашиот најдобар партнер во крунисувањето на најважните моменти во животот

Пандемијата ја запре планетата и многу нешта во секојдневниот живот запреа или целосно се сменија, но она што остана исто и недопрено е универзалната човекова потреба да љуби и да биде сакан.

Во најзначајните моменти во животот, љубовта ја чувствуваме најсилно, па веројатно оттаму луѓето ја создале традицијата важните моменти, како запросувањето, венчавањето, раѓањето, крштевките, матурите, да даруваат нешто што е вечно, како златото.

„Адор голд“ останува вашиот најдобар партнер во крунисувањето на најважните моменти во животот. Кај нас ќе пронајдете прстени што ја отсликуваат вашата љубов и накит со кој ќе испратите моќни пораки, меѓу кои и најважната – ТЕ САКАМ!

Погледнете само мал дел од парчињата што можете да ги најдете во продавниците на „Адор голд“ во ГТЦ и во Старата чаршија во Скопје, а не заборавајте да ја посетите и нивната веб-страница www.adorgold.mk

Сподели ја објавата