Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Дочекајте ја зимата подготвени и со силен имунитет: Есенска промоција на Jamieson

Дочекајте ја зимата подготвени и со силен имунитет: Есенска промоција на Jamieson

Засилете го вашиот имунитет со Jamieson Vitamins –  канадски бренд за витамини со 100-годишна традиција и доверба кај купувачите ширум светот. 

Не е тајна дека Jamieson ја сметаат за најдоверлива компанија за витамини, минерали и додатоци во индустријата.

Една од главните причини за таа пофалба е фокусот на чисти и квалитетни состојки и затоа го има 360 Pure Promise клиентите и потрошувачите. За дополнително да ја зајакне оваа посветеност на квалитетот и чистотата, Jamieson е сертифициранa за TRU-ID!

Оваа есен, во аптеките на Еурофарм ви нудиме промоција на Jamieson производите за целото семејство.

Дочекајте ја зимата подготвени и со силен имунитет!

Сподели ја објавата