Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Мобилни телефони

Најдобар паметен мобилен телефон – Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G е паметниот телефон што победи во категоријата „најдобар паметен телефон" на Global Mobile Awards (GLOMO Awards), одржани во текот на Mobile World Congress 2021 (MWC 2021). Годишните GLOMO-награди претставуваат признание за вредностите на хардверот, софтверот и на услугите, кои ширум светот поттикнуваат на иновативност во индустријата на мобилни уреди. Паметниот телефон... Дознај Повеќе