Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Екстериер

Облечете го својот дом во ново „руво”

Обработката на подните, ѕидните и таванските површини со декоративен ефект со изглед на цемент е сè побарана меѓу архитектите.Може да се „облечат" подовите, ѕидовите, таванот, како и мебелот во екстериерот и во ентериерот.Завршната обработка, со изглед на цемент, е отпорна на надворешните временски влијанија, па се користи и во... Дознај Повеќе