Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Нова ексклузивна продавница за деца од 0-14 години!

Нова ексклузивна продавница за деца од 0-14 години!

Родителите отсега па натаму ќе можат да најдат се’ што им е потребно за нивните најмили во новата ексклузивна продавница за деца од 0-14 години Baby Center! 

Нивната цел е да ги поттикнат потенцијалите и да го охрабрат креативниот и здрав развој на децата. Обезбедуваат целосни услуги, нудат одлични совети и сеопфатен избор на квалитетни и безбедни производи со желба да овозможат среќно, безбедно и разиграно детство.

Во Baby Center има голем избор на креативни и квалитетни производи за бебиња и деца до 14 години, како и за родители, посветенa и ангажирана услуга која вклучува едукација и советување на родителите, со што тие би биле уште подобра поддршка за нивните деца.

Посетете го нивниот продажен салон на ул. Лондонска 4а – БИСИ комплекс или нивната веб-продавница www.babycenter.mk

Share this post