Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Home

Веднаш исфрлете ги овие 5 работи од домот!

Според фенг шуи, одредени предмети можат да повикаат беда и несреќа. Чувањето на овие предмети во домот може негативно да се одрази на протокот на енергијата во домот, внесувајќи немир и караници во животот.Ако сакате да привлечете среќа, благосостојба и радост, веднаш исфрлете ги овие предмети од дома...1. Огледало... Rad More