Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Culture and Entertainment

Греби за еко-скутер, вози BMW 1

Државна лотарија со задоволство најавува уште една, возбудлива, игра што нуди можност за осојување паричен бонус, а во игра се и две атрактивни возила BMW X1. Се учествува со недобитни инстант лозови „Еко скутер“, преку веб-страната ‒ www.loto.mk.Со бонус играта „Заврти екоскутер тркало“ сите недобитни инстант лозови од серијата под име „Еко скутер“ добиваат втора шанса за добивка. Право за учество во бонус играта има секое полнолетно лице коешто преку веб-страната www.loto.mk ќе регистрира недобитен инстант лоз „Еко скутер“.Чекорите за регистрирање недобитен инстант лоз се следните:Отворање свој кориснички профил на веб-страната на Државна лотарија ‒ www.loto.mk.Регистрирање недобитен инстант лозот „Еко скутер“ на страната на бонус играта „Заврти екоскутер тркало“ со внесување два броја во отворените прозорци:  11-цифрен број (сериски баркод) што се наоѓа на задната страна на лозот... Rad More

Греби за еко-скутер, вози BMW 1

Државна лотарија со задоволство најавува уште една, возбудлива, игра што нуди можност за осојување паричен бонус, а во игра се и две атрактивни возила BMW X1. Се учествува со недобитни инстант лозови „Еко скутер“, преку веб-страната ‒ www.loto.mk.Со бонус играта „Заврти екоскутер тркало“ сите недобитни инстант лозови од серијата под име „Еко скутер“... Rad More