Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Basic company data

Name: Company for production, trade and services KOLOR MEDIA PLUS DOO Skopje

Activity: Publishing newspapers

Address: Prolet 9A / 1-2

Id: 7190778

STB: MK4032017534100

Phone: + 389 70 296 061

Email: uizbrands@gmail.com