Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Medical examinations

Сè на едно место за здравјето на вашата кожа во Центарот за естетска дерматологија при клиничката болница „Жан Митрев

Центарот за естетска дерматологија при клиничката болницa Жан Митрев е сеопфатен медицински и козметичко-дерматолошки оддел кој нуди целосен спектар на медицинска и хируршка нега, како и естетско подобрување.Квалитетот и професионалниот пристап се нивниот приоритетОвде секој третман е персонализиран и по мерка на  пациентите, а приватноста загарантирана. Ги применуваат светските трендови... Rad More