Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

services

Како може да се ублажи сколиоза?

На нашите прашања одговараше Александар Димитровски, физиотерапевт во центарот за физиотерапија „Кинезика“.Зошто доаѓа до појава на сколиоза?Причината за појава на сколиоза е пред сè од генетски карактер, детето со сколиоза во најголем број од случаите има идентична форма на ‘рбетот како едниот од родителите, но понекогаш сколиозата може да... Rad More