Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Гастро

Винаријата „Сковин група“ продолжува една уникатна приказна со создавање на врвни вина

Винарија „Сковин група“ располага со 600 хектари на лозови насади, а оваа година бербата ја почна со Chardonnay од кое се очекува доста квалитетно вино.Оваа винарија, која датира од 1979 година и е првенец во производство на домашно вино од Скопскиот вински регион, денес располага со капацитет од 17 милиони литри вино,... Дознај Повеќе