Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Козметика

За длабока хидратација на кожата – Vichy Mineral 89

Oсвен длабинска хидратација, дневниот засилувач Vichy Mineral 89 ќе ѝ овозможи на кожата и интензивно зајакнување на нејзината бариерна функција, бидејќи таа е клучен параметар за нејзината отпорност.Докажано ја зајакнува бариерната функција на кожата: ја зајакнува атхезијата на корнеоцитите и формира заштитна мрежа (матрица) на кожата. По четири недели, изразени се:... Дознај Повеќе