Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Негувајте ја вашата кожа и во текот на ладните есенски денови со Merz Special

Негувајте ја вашата кожа и во текот на ладните есенски денови со Merz Special

За да биде доволно нахранета кожата пред да излезете од  удобноста на вашиот дом во ладните есенски утра, тука се крем-мусевите за лице од  Merz Spezial.

Тоа не се само обични крем-мусеви за лице, бидејќи благодарение на својата пенаста структура, активните супстанции влегуваат подлабоко во кожата и со тоа ја хранат и даваат подобри резултати во однос на другите кремови.

Креаторите на оваа посебна формула создаваат активни состојки, кои навлегуваат, се впиваат и ја регенерираат кожата.

Иновативна формулација на крем-мусевите за лице со уникатен состав на пазарот. Формулата се темели на дермална виталност – DVF принцип* (Dermal Vitality Formula), кој се наоѓа во иновативниот облик на крем-мусот и дејствува на четири начини:

1) Ефикасно продира во кожата, носејќи ги активните супстанции

2) Моментално ја витализира кожата

3) Ја омекнува кожата, со свиленкасто чувство

4) Крем-мусот брзо се впива

Сподели ја објавата