Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

За Нас

За нас

Онлајн-продавницата е продолжение на успешната приказна што ја раскажува најстариот и најпосакуван женски магазин „Убавина и здравје“!

Сопственик на онлајн-продавницата е компанијата Color Media Plus, која е  издавач на најтиражното списание за жени „Убавина и здравје“, на специјализираното списание за ентериери „Home Style“, на кулинарскиот магазин „Добра храна“, на специјализираното списание за здравје „Руски доктор“, на годишното издание на „Економист: Светот во…“ и организатор на конференции и настани, како: ,,Профемина”, Influencer Awards, Zableskaj, U&Z Awards, Food Talk и други.