Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Здравје

Само 5 утрински навики за поздрав и посреќен живот

Чаша вода и 10 минути лесно вежбање се едноставни активности што секој може да ги вклопи во својата рутина, а прават голема разлика. Обично како ќе го започнеме денот, таков и ќе ни биде. Сега голем дел од нас имаме повеќе време наутро и можеме да си го организираме животот... Дознај Повеќе