Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Ентериер

Нови модели на Hisense инвертер клима-уреди

Имајќи ги предвид потребите на своите сегашни и идни потрошувачи, Hisense неодамна претстави два потполно нови модели на климатизери –  Energy SE Hi-Nano и Fresh Master Hi-Nano.  Двата модели се целосно приспособени на вашиот простор, потреби, проблеми и пред сè на вашиот паричник. Сепак, разумните цени што успешно ги постигнаа на пазарот во... Дознај Повеќе