Играчки

Запознајте се со меките коцки MODU за активна игра

Пред нас се зимските ладни денови, но за среќа постојат многу креативни игри во кои децата уживаат дури и кога најголем дел од времето го поминуваат дома.Со МODU меките коцки, изработени од еколошки материјал, детската игра може да стане уште покреативна и интересна.Како да се направи добар избор на играчка?детето покажува... Дознај Повеќе