Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

TOYS

Запознајте се со меките коцки MODU за активна игра

Пред нас се зимските ладни денови, но за среќа постојат многу креативни игри во кои децата уживаат дури и кога најголем дел од времето го поминуваат дома.Со МODU меките коцки, изработени од еколошки материјал, детската игра може да стане уште покреативна и интересна.Како да се направи добар избор на играчка?детето покажува... Rad More