Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

food

Водич за здравје и исхрана за жени од сите возрасти

Автор: Сузан Бауерман, mr.sc., лиценциран нутриционист, CSSD, CSOWM, FAND – постар директор за Глобална едукација и обука за исхрана, Herbalife Nutrition Во адолесценцијата може да јадеме и не многу здрава храна, како на пр., брза храна, чипс или пица, без да размислуваме премногу за овие нездрави навики во исхраната, но... Rad More