Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Tech

2 иновации што ќе ви го сменат погледот на светот

Во чекор со хајтек-иновациите, и ги претставуваме чудата на технологијата кои, дефинитивно, ќе го сменат вашиот поглед на свет. ПАМЕТЕН КУФЕР Тимот на компанијата Travelmate Robotics осмисли неверојатна технолошка сензација – куфер на тркалца што ве следи во чекор. Станува збор за куфер со модерен дизајн, кој во себе има градено систем за... Rad More