Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

WHITE GOODS

Најнова генерација фрижидери кои не им го менуваат автентичниот мирис на намирниците

Фрижидерите Samsung RF65A967ESR / EO се одликуваат со Cool Select zone + и обезбедуваат супериорна флексибилност во складирањето на храна за сè да остане свежо. Тројниот систем за ладење и технологијата која овозможува флексибилна температура ја одржува храната свежа подолг временски период. Вашето омилено овошје или зеленчук ќе останат свежи и по неколку дена. Овој... Rad More