Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Travel

Иднината не можеме да ја предвидиме, но можеме да ја планираме!

УНИБанка АД Скопје со цел задоволување на потребите и желбите на своите клиенти започнувајќи од 01.10.2021г. за сите кредитни картички и дозволени пречекорувања по дебитни картички во соработка со Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје овозможи осигурително покритие за вредност 50.000 денари. Со оваа нова дополнителна вредност и поволност аплицирањето... Rad More