Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

SHOES

Како да изберете соодветни чевли за вашите деца?

Стапалата се многу важни затоа што овозможуваат движење, без кое е тешко да се замисли нормален живот. Тие се исклучително сложени, со голем број коски, зглобови, мускули и лигаменти, поврзани во многу чувствителен механизам. Затоа треба да изберете чевли за мали деца со посебна грижа – до три години,... Rad More