Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Контакт

Контактирајте нè;
  • Адреса: ул. „Пролет“ бр. 9А-1/2 1000 Скопје
  • Телефон: 070296061
  • Е-пошта: uizbrands@gmail.com
  • Работно време: Пон - Петок / 09:00 - 17:00 Сабота / 10:00 - 16:00