Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Шминка

НОВА dm дрогерија во EAST GATE MALL во Скопје!

На 11 ноември, dm ја продолжи својата експанзија на домашниот пазар со отворање на дрогерија во East Gate Mall, вкупно 21. на македонскиот пазар.Дрогериите на dm со својот асортиман на повеќе од 14.500 производи за нега и убавина, производи за нега на мажи и бебиња, природна козметика, органска храна и додатоци во исхрана,... Дознај Повеќе