Само овој викенд: Купете капут, добијте уште 1 бесплатно! Попустот се пресметува автоматски во кошничка.

Нови модели на Hisense инвертер клима-уреди

Нови модели на Hisense инвертер клима-уреди

Имајќи ги предвид потребите на своите сегашни и идни потрошувачи, Hisense неодамна претстави два потполно нови модели на климатизери –  Energy SE Hi-Nano и Fresh Master Hi-Nano
 
Двата модели се целосно приспособени на вашиот простор, потреби, проблеми и пред сè на вашиот паричник. Сепак, разумните цени што успешно ги постигнаа на пазарот во никој случај не го намалуваат нивниот целокупен квалитет.
 
Овие климатизери се дизајнирани да ви овозможат најдобро можно корисничко искуство што ќе ги надмине вашите очекувања, дури и кога вложувате значително помала сума на пари отколку што сте очекувале за овој квалитет. Со набавка на нови модели, Hisense ви гарантира долговечност, сигурност и иновација, покрај стандардниот добар квалитет.

Сподели ја објавата